Sövénykutyatej, 30cm

Nincs értékelés

A Sövénykutyatej gyönyörű szürkészöld színű növény. A zöld szín fehér-zöld mintázattal váltakozik a növény testén. A Sövénykutyatej tüskéinek tetején világosbarna szegély látható. Apró kerek levelei itt nőnek rajta. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
9 250 Ft
Sövénykutyatej, 30cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

A Sövénykutyatej (Euphorbia Cristata Frankiana) a Kutyatejfélék (Euphorbiaceae) családba tartozó feltűnő formájú cserje. Ez a faj Srí Lanka szigetén őshonos, és egy felfelé növő cserje, amely a vadonban akár 5 méter magasra is megnőhet. A Sövénykutyatej egy gyönyörű kaktuszféle. Az Euphorbia Lactea egy hagyományos kaktusz sok ággal, amelyek függőlegesen nőnek. Az Euphorbia Cristata Frankiana azonban nem ilyen. Ez a fajta gyönyörű gerincalakban nő. A gerincalak minden növényen hullámosan és véletlenszerűen nő, ezért nincs két egyforma növény. Nem sok ilyen egyedi megjelenésű kaktusz létezik. E szokatlanul elegáns formájától eltekintve a növény nagyon alacsony igényű. Ideális azok számára, akik ritkán vannak otthon, de mégis szeretnének egy egyedi és szép növényt az ablakukba.A Sövénykutyatej gyönyörű szürkészöld színű növény. A zöld szín fehér-zöld mintázattal váltakozik a növény testén. A Sövénykutyatej tüskéinek tetején világosbarna szegély látható. Apró kerek levelei itt nőnek rajta.A Sövénykutyatej gondozása:

A legtöbb kaktuszhoz hasonlóan a Sövénykutyatej is egy igénytelen szobanövény. Újbóli öntözés előtt hagyja kiszáradni a virágföldjét. Jól tűri a száraz időszakokat. Télen kevesebb vízre van szüksége, mint nyáron. A Sövénykutyatej szereti a világos helyeket és a teljes napfényt.Tápoldatozás: májustól szeptemberig havonta egyszer, speciális kaktusztrágyát adhat neki.Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Egyéb
Latin név: Euphorbiaceae Euphorbia Cristata Frankiana
Levegőtisztító: Igen
Szállítási magasság: 20 - 30 cm
Szüretelés hónapja: 0
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Tüskés: Igen
Ültetőedény mérete: 12 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: