Sugárarália, 80cm

Nincs értékelés

A fonott szárú Sugárarália (Schefflera Arboricola 'Gold Capella') nem csak az irodában, hanem otthon is nagyon népszerű, mert ez a növény nagyon kevés gondozást igényel. Tegye egy szép, meleg helyre, de ne a fűtés mellé. Szereti a világos helyeket, de nem kedveli a túl sok közvetlen napfényt. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
16 690 Ft
Sugárarália, 80cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Sugárarália (Schefflera Arboricola) az Aráliafélék (Araliaceae) családjába tartozik, és a világ számos pontján megtalálható. Sok olyan faj, amelyet szobanövényként ismerünk, Ausztrália és Új-Zéland környékéről származik. A vadonban a növény különböző formákban és fajokban fordul elő; a Sugárarália liánok, fák és cserjék formájában is megél.
A fonott szárú Schefflera Arboricola 'Gold Capella' nem csak az irodában, hanem otthon is nagyon népszerű, mert ez a növény nagyon kevés gondozást igényel. A Sugárarália növény számos néven ismert, pl. esernyőfa, ujjfa vagy polipfa. Sárgászöld színe és az emberi kézre emlékeztető levelek jellemzik, utóbbiról kapta a Sugárarália az egyik népszerű nevét. A Schefflera Arboricola 'Gold Capella' fajta erős, fonott törzzsel büszkélkedhet, valamint dekoratív zöld-sárga levelekkel.

A Sugárarália gondozása:


A Sugárarália kevés gondozást igényel. Tegye egy szép, meleg helyre, de ne a fűtés mellé. Szereti a világos helyeket, de nem kedveli a túl sok közvetlen napfényt.
A Sugárarália nem igényel sok vizet. Nyáron ez a szobanövény a kissé nedves talajt kedveli. Télen az öntözések között a talaj kissé kiszáradhat. Kétség esetén jobb, ha vár az öntözéssel. Nyáron hetente egyszer, télen pedig 10 naponta egyszer öntözheti, de ez az öntözésenkénti vízmennyiségtől és a növény méretétől is függ.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Átültetés: 2-3 évente
Latin név: Schefflera Arboricola 'Gold Capella'
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: 1x 2 hetente
Szállítási magasság: 70 - 80 cm
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 21 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: