Szakállbromélia 'Antonio', 50cm

Nincs értékelés

A Szakállbromélia (Tillandsia) egy erős, könnyen gondozható szobanövény, amely kis erőfeszítéssel akár hat hónapig is szép marad. Valójában a legtöbb Tillandsiának alig, vagy egyáltalán nincs gyökere, és a nedvességet, illetve a tápanyagokat a levelein keresztül a levegőből nyeri.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
10 990 Ft
Szakállbromélia 'Antonio', 50cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Szakállbromélia (Tillandsia) egy erős, könnyen gondozható szobanövény, amely kis erőfeszítéssel akár hat hónapig is szép marad. Valójában a legtöbb Tillandsiának alig, vagy egyáltalán nincs gyökere, és a nedvességet, illetve a tápanyagokat a levelein keresztül a levegőből nyeri. Akár cserép és föld nélkül is felakaszthatja őket, vagy egy polcra is helyezheti őket. Amit gyakran tévesen virágnak nézünk, az valójában nem más, mint a Tillandsia 'Antonio' gyönyörűen színes fellevelei. Maguk a virágok nagyon kicsik. Eredetileg a Szakállbromélia is igazi világutazó. A broméliafélék természetes közegükben általában magasan nőnek a zord Cordilleras de los Andes hegységben és Uruguay meleg dzsungeleinek mélyén. A broméliafélék Közép- és Dél-Amerika egész területén megtalálhatóak, és egyik fajtája szebb, mint a másik. Manapság a Broméliafélék (Bromeliaceae) családjának mintegy 1600 fajtája közismert.

A Szakállbromélia (Tillandsia) egy erős és nagyon könnyen gondozható szobanövény, amelynek szépségét körülbelül 100 napig élvezheti. Szánjon ennek a növénynek egy világos helyet otthonában, ahol elegendő napfény éri, de ne álljon közvetlen napfényben. Heti egyszeri öntözés általában elég neki. Forró napokon leveleinek vízzel történő permetezésével hűsítheti a növényt. Miután a növény elvirágzott, ideje újat ültetnie. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, illetve színű, valamint a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
könnyen kezelhető: Igen
Latin név: Bromeliaceae Tillandsia Antonio
Levegőtisztító: Igen
Méhbarát: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 40 - 50 cm
Szín: pink
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 12 cm
Virágzási periódus: 12-16 hét évente

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: