Színeslevelű bunkóliliom, 50cm

Nincs értékelés

A Színeslevelű bunkóliliomegy egzotikus, pálmaszerű szobanövény. A Színeslevelű bunkóliliom különböző formákban és méretekben kapható, több növény pedig jól kombinálható összeültetve egy edényben vagy egy nagyobb dézsában. A Színeslevelű bunkóliliom nem szereti a közvetlen napfényt. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Magasság
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Elfogyott Elfogyott Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
14 990 Ft 6 890 Ft 6 890 Ft-tól
Színeslevelű bunkóliliom, 50cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Színeslevelű bunkóliliom, avagy Cordyline Fruticosa egy trópusi megjelenésű dísznövény. Eredetileg Új-Zéland trópusi és szubtrópusi területeiről származik.
A Cordyline "szerencsehozó növényként" is ismert, és számos fajtája létezik. Zöld, piros és rózsaszínű levelekkel, valamint körvonalas vagy körvonal nélküli rózsaszín levelekkel kapható. Egzotikus, pálmaszerű szobanövény. Ma már számos más trópusi területen, például Északkelet-Ausztráliában, Délkelet-Ázsiában és a Fülöp-szigeteken is megtalálható a Színeslevelű bunkóliliom.
Angolul ezt a növényt káposztafának nevezik. A Színeslevelű bunkóliliom különböző formákban és méretekben kapható, több növény pedig jól kombinálható összeültetve egy edényben vagy egy nagyobb dézsában.

A Színeslevelű bunkóliliom gondozása:


Ügyeljen arra, hogy a Cordyline Fruticosa 'Mambo'-t félárnyékban vagy világos helyen helyezze el, ahol nem éri közvetlen napfény. Észrevehetően világosabbá vált a leveleinek színe? Akkor a Színeslevelű bunkóliliom valószínűleg túl világos helyen áll, és jobb volna áthelyeznie egy sötétebb helyre. Győződjön meg róla, hogy a virágföldje mindig enyhén nedves, ezért rendszeresen adjon a növénynek kisebb mennyiségű vizet. Ez megakadályozza, hogy a cserépben pangó víz halmozódjon fel, ami gyökérrothadáshoz vezethet. Végül azt javasoljuk, hogy rendszeresen permetezze a Színeslevelű bunkóliliom növényt növényvédő szerrel. Így a növény a lehető legjobb formáját hozhatja, és kisebb kockázatot jelent majd számára a kártevők megjelenése.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Sárkányfa
Átültetés: 2 évente
Latin név: Cordyline fruticosa 'Mambo'
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 40 - 50 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 12 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: