Szobapáfrány 'Green Lady', 50cm

Nincs értékelés

A Szobapáfrány (Nephrolepsis Exaltata) egy teljesen zöld szobanövény, a növény csüngő változatában, de ettől függetlenül természetesen bárhol elhelyezhető. Légtisztító tulajdonságai miatt kifejezetten ideális választás a nappaliba, a hálószobákba és az irodába.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
10 790 Ft
Szobapáfrány 'Green Lady', 50cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Szobapáfrány (Nephrolepsis Exaltata) erős légtisztító szobanövény, és évekig megőrzi szépségét! A Szobapáfrány több oxigént bocsát ki, mint az átlagos növények, így a 10 legjobb légtisztító szobanövény egyike. Új-Zélandról, Ázsiából származik, és a Föld legősibb növénycsoportjába tartozik. Dús, göndör, fürtös és tüskés leveleivel, amelyek kecsesen csüngenek alá, a Szobapáfrány 'Green Lady' minden otthonban jól érvényesül. Ez a Szobapáfrány 'Green Lady' egy teljesen zöld szobanövény, a növény csüngő változatában, de ettől függetlenül természetesen bárhol elhelyezhető. Légtisztító tulajdonságai miatt kifejezetten ideális választás a nappaliba, a hálószobákba és az irodába. Nagymértékben légtisztító növény A levegő minősége, amelyben élünk, nagyon fontos az egészségünk szempontjából. Az egészséges levegőn élve nemcsak sokkal fittebbek, hanem sokkal produktívabbak is lehetünk. A Szobapáfrány 'Green Lady' valódi légtisztító növény, amely oxigént termel és tisztítja a levegőt, és hát ki ne szeretne tisztább levegőt az otthonában vagy az irodájában! Több mint 50 holland csúcstermesztő szállítja a legjobb minőségű termékeket egy márka alatt: ez a Decorum! A Decorum márkanév alatt csak az egyes kertészetek legjobb termékei forgalmazhatók, ez teszi a Decorum termékeket olyan egyedivé. A Decorum a virágok és növények prémium márkája.

Gondozás
A Szobapáfrány (Nephrolepsis Exaltata 'Green Lady') viszonylag könnyen gondozható, igénytelen szobanövény. Bár a Szobapáfrány elég sok fényt elvisel, sőt rövid ideig még a közvetlen napfényt is kibírja, mégis jobb, ha ezt a növényt világos, de a közvetlen és erős napfénytől védett helyen tartja. Mint minden páfrány, a Szobapáfrány is szereti a sok vizet. Gondoskodjon arról, hogy a páfrányföld, amelyben nő, állandóan nedves legyen, de kerülje el, hogy a cserép alján pangó víz maradjon. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Csüngő növények
Átültetés: kétévente
Latin név: Nephrolepsis Exaltata
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Szállítási magasság: 40 - 50 cm
Szín: nem virágzik
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: