Tarka sárkányfa (szerteágazó), 110cm

Nincs értékelés

Az Illatos sárkányfa (Dracaena) Hollandiában sárkány(vér)fa néven is ismert. A Dracaena főként Afrikában őshonos, de Ázsia és Közép-Amerika trópusi területein is megtalálható. A Dracaena jellegzetessége a leveleinek hosszában húzódó csík vagy csíkok. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
38 990 Ft
Tarka sárkányfa (szerteágazó), 110cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Az Illatos sárkányfa (Dracaena) Hollandiában sárkány(vér)fa néven is ismert. A Dracaena főként Afrikában őshonos, de Ázsia és Közép-Amerika trópusi területein is megtalálható. A Dracaena jellegzetessége a leveleinek hosszában húzódó csík vagy csíkok. Az Illatos sárkányfa (Dracaena) az egyik legjobb légtisztító növény. Légtisztító tulajdonságainak köszönhetően a ház oxigénszintje megnő. A levegő páratartalma is javul, így kevesebb gondot okoz majd a kiszáradt torok vagy bőr. Ideális szobanövény a nappaliba, a hálószobába és az irodába. A levegő minősége, amelyben élünk, nagyon fontos az egészségünk szempontjából. Egészséges levegőn élve nemcsak sokkal fittebbek, hanem sokkal produktívabbak is lehetünk. Az Illatos sárkányfa (Dracaena) kiváló légtisztító, amely oxigént termel. Vallja be őszintén, ki ne szeretne tisztább levegőt a házban vagy az irodában!?

Az Illatos Sárkányfa (Dracaena) könnyen gondozható szobanövény. Nagyon jól viseli, ha kevesebb fényt kap, hiszen inkább árnyékkedvelő növény. Így a Dracaena félárnyékban is elhelyezhető. A Dracaena kevés vizet fogyaszt. Csak akkor öntözze ezt a szobanövényt, ha a földjét száraznak érzi. Ez nyáron természetesen hamarabb bekövetkezik, mint télen. Télen a Dracaena hetekig kibírja víz nélkül, ilyenkor 4-6 hetente egy öntözés több mint elegendő neki. Nyáron 2-3 hetente egyszer ajánlott öntözni. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Sárkányfa
Átültetés: 2 évente
Latin név: Dracaena Marginata
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: kevés, 1x 2 hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 100 - 110 cm
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 24 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: