Tarka sárkányfa, 120cm

Nincs értékelés

A Sárkányfa főként Afrikában őshonos, de Ázsia és Közép-Amerika trópusi területein is megtalálható. A Tarka sárkányfa hosszúkás, hegyes leveleket hoz. A Dracaena jellegzetessége a levél teljes hosszában húzódó egy vagy akár több csík. A Sárkányfa az egyik legjobb légtisztító növény. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Magasság
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Nem elérhető Nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
20.12.2023 20.12.2023 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
10 450 Ft 15 750 Ft 10 450 Ft-tól
Tarka sárkányfa, 120cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

A Tarka sárkányfa, avagy Dracaena Marginata "sárkányvérfa" néven is ismert. A Dracaena főként Afrikában őshonos, de Ázsia és Közép-Amerika trópusi területein is megtalálható. A Dracaena Marginata hosszúkás, hegyes leveleket hoz. A Dracaena jellegzetessége a levél teljes hosszában húzódó egy vagy akár több csík.
A Sárkányfa az egyik legjobb légtisztító növény. Légtisztító tulajdonságának köszönhetően a ház oxigénszintje megnő. A levegő páratartalma is javul, így kevesebb gondot okoz majd a torok- vagy bőrszárazság. Ideális választás a nappaliba, a hálószobába és az irodába is. A levegő minősége, amelyben élünk, nagyon fontos az egészségünk szempontjából. Egészséges levegőn élve nemcsak sokkal fittebbek, hanem sokkal produktívabbak is lehetünk. A Sárkányfa valódi légtisztító, amely oxigént termel és tisztítja a levegőt, és hát ki ne szeretne tisztább levegőt az otthonában vagy az irodájában!

A Sárkányfa gondozása:


A Sárkányfa könnyen gondozható szobanövény. A Sárkányfa kiválóan érzi magát akár kevesebb fényben is, így akár árnyékban, félárnyékban is elhelyezhető. A Sárkányfa kevés vizet fogyaszt. Csak akkor öntözze ezt a szobanövényt, ha a földje száraznak tűnik. Ez nyáron hamarabb bekövetkezik, mint télen. Télen a Dracaena hetekig kibírja víz nélkül. 4-6 hetente egyszeri öntözés több mint elegendő. Nyáron 2-3 hetente egyszer ajánlott öntözni.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Sárkányfa
Átültetés: 2 évente
Latin név: Dracaena Marginata
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: kevés, csak akkor öntözze, ha a virágföldet száraznak érzi
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 110 - 120 cm
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 21 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: