Tömött klárisfű, 45cm

Nincs értékelés

A Tömött klárisfű díszspárga néven is ismert. A Tömött klárisfű általában virág nélkül marad, de ha kedvező körülmények között tartja, mégis virágozhat, apró fehér virágait pedig a levelei alá rejti. A Tömött klárisfű sötét helyeken is tartható. Ideális hőmérséklet 18-22 ºC. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
11 150 Ft
Tömött klárisfű, 45cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Tömött klárisfű (Asparagus Densiflorus) a lilomfélék családjába tartozik és tűlevelű aszparágusz, illetve díszspárga néven is ismert.
Az Asparagus Densiflorus 'Sprengeri' egy páfrányszerű dísznövény. A növény szára átvette a levelek funkcióját. Könnyen kezelhető, ezért a növényekhez kevésbé értők számára is jó választás lehet, ha szeretnének zöld növényt tartani a házban. A Tömött klárisfű általában virág nélkül marad, de ha kedvező körülmények között tartja, mégis virágozhat, apró fehér virágait pedig a levelei alá rejti. A kisebb fajták viszonylag gyorsan gyönyörű, telt növényekké fejlődnek. Termésként apró, piros bogyók jelenhetnek meg rajta, amelyek mérgezőek.

A Tömött klárisfű gondozása:

Félárnyékban helyezze el, ahol nem éri közvetlen napfény. A Tömött klárisfű sötét helyeken is tartható. Ideális hőmérséklet 18-22 ºC. Adjon neki vizet, de a tálba/díszcserépbe öntse. Havonta egyszer adjon neki tápoldatot. A Tömött klárisfű szereti a magas páratartalmat, de ne permetezze. Ne törölje le róla a port.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Csüngő növények
Átültetés: 2 évente
Latin név: Asparagus Densiflorus 'Sprengeri'
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: 1x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 40 - 45 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: