Törpebors, 30cm

Nincs értékelés

A Törpebors (Peperomia Polybotrya 'Raindrop') egy kisebb szobanövény, amely általában 30 centiméter magasra nő meg. Vastag levelei fényesek. A Peperomia Polybotrya 'Raindrop' erős növény, és nem mondható túl igényesnek. Ha az alapvető dolgokat jól csinálja, ez a növény hosszú ideig szép marad. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
7 250 Ft
Törpebors, 30cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Törpebors (Peperomia Polybotrya 'Raindrop') egy kisebb szobanövény, amely általában 30 centiméter magasra nő meg. Vastag levelei fényesek, és a Pénzlevelű Pilea növényre emlékeztetnek. A különbség az, hogy a Peperomia Polybotrya levelének végén egy hegyes rész látható. Ezért is kapta a Törpebors az "esőcsepp" becenevet.
Sok más Peperomia fajhoz hasonlóan a Peperomia Polybotrya 'Raindrop' is Dél-Amerika trópusi részeiről származik. Többek között Peruban és Kolumbiában őshonos.
A Peperomia Polybotrya 'Raindrop' erős növény, és nem mondható túl igényesnek. Ha az alapvető dolgokat jól csinálja, ez a növény hosszú ideig szép marad.


A Törpebors gondozása:


A Törpebors a trópusi esőerdőkből származik. Ott a földön nő, a magasabb növények és fák árnyékában. A Peperomia Polybotrya 'Raindrop' tehát sok fényt kap, de soha nem éri közvetlen napfény.
Próbálja meg ezt a helyzetet utánozni! Tegye ezt a növényt olyan helyre, ahol sok fényt kap, de nem éri közvetlen napfény. Ha mégis közvetlen napfény érné a Törpebors leveleit, fennáll annak a veszélye, hogy a levelei megégnek. Nagy kár volna érte!
Egyébként főleg a déli, forró napsütés az, ami árthat neki, különösen ha a Törpebors az ablaküveg mögött áll. Amennyiben reggelente kevés napfényt kap, az nem jelent problémát.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Átültetés: 2 évente
Latin név: Peperomia Polybotrya
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: 1x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 20 - 30 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 12 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: