Tulipán 'Darwin Hybrid' színkeverékben, 12 db

Nincs értékelés

A Tulipa (Tulipa) 'Darwin Hybrid' olyan tulipánfaj, amelynek nagyon sok fajtája van. Virágai kehely alakúak, lekerekített szirmúak, piros, narancssárga, sárga, lila vagy fehér színűek, erős, magas, függőlegesen álló száron. Felálló levelei szélesek, lándzsa alakúak és zöldesszürkék.

Elérhetőség Készleten (2 Db)
Várható kézbesítés:
14.12.2023
Szállítási lehetőségek
4 890 Ft –59 % 1 990 Ft
Tulipán 'Darwin Hybrid' színkeverékben, 12 db
Nincs értékelés
8719670011668 v01
4 890 Ft –59 %
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

A Tulipán (Tulipa) Hollandia büszkesége. A 16. század óta a tulipán nagyon népszerű virághagyma. A virághagyma-őrület csúcsán, a 17. században néha 4000 guldent is fizettek egy-egy különlegesebb tulipánhagymáért. A tulipánok ma is népszerűek, és nem véletlenül! A tulipánok színe és formája gyönyörű, és nagyszerű díszítőértékkel ruházza fel kertjét, teraszát vagy erkélyét. A Tulipa (Tulipa) 'Darwin Hybrid' olyan tulipánfaj, amelynek nagyon sok fajtája van. Virágai kehely alakúak, lekerekített szirmúak, piros, narancssárga, sárga, lila vagy fehér színűek, erős, magas, függőlegesen álló száron. Felálló levelei szélesek, lándzsa alakúak és zöldesszürkék.

Ezeket a virághagymákat ősszel ültesse el. Ültetési idejük szeptembertől decemberig terjedhet, még jó időben az első fagy beállta előtt. Jól fellazított talajba ültesse a virághagymákat a csúcsukkal felfelé. Ültetéskor tartson távolságot a virághagymák között. Az ültetési távolság legyen a hagyma szélességének kétszerese. Az ültetési mélység legyen a hagyma magasságának kétszerese. Ültesse a hagymákat világos helyre. A tavasszal virágzó virághagymákat az ültetést követően azonnal öntözze meg. Ezzel ösztönözheti őket a gyorsabb gyökeresedésre. Minél korábban képződnek gyökerei, annál jobban ellenáll a virághagyma a hidegnek és a fagynak. A cserepes virághagymáknak az ültetést követő időszakban is folyamatosan szükségük van vízre, mivel a cserépben lévő talaj gyorsabban kiszárad. Az ültetést követően tartsa nedvesen a kertben vagy a cserepekben/ültetőkben lévő talajt.

Kategória: Virághagymák
Fagytűrő növények: Igen
Latin név: Liliaceae Tulipa Darwin Hybrid
mérgező: Igen
Növekedés magassága: 50 cm
Öntözés gyakorisága: 1x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szín: sárga, narancssárga, piros, pink, fehér
Téliállósági zónák: zóna 7: -12.2 és -17.8°C között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: virághagymák vagy gumók
Virághagyma átmérője: 11 - 12 cm
Virágzási hónap: március - május

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: