Tulipán 'Red Spider', 8 db

Nincs értékelés

A Tulipán (Tulipa) 'Red Spider' a liliomvirágú tulipánok legjellegzetesebb fajtái közé tartozik. Szzirmainak hegyes csúcsa kifejezetten kecses látványt nyújt. A virágkelyhek fenséges formáját gyönyörűen kiemeli a mélyvörös szín, amely a sziromcsúcsokon egy csipetnyi zölddel egészül ki. A vastag bimbók, amelyeket enyhén viaszos levelek vesznek körül, elvarázsolják majd buja szépségükkel.

Elérhetőség Készleten (3 Db)
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
5 690 Ft –65 % 1 990 Ft
Tulipán 'Red Spider', 8 db
Nincs értékelés
8719670011743 v01
5 690 Ft –65 %
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Tulipán (Tulipa) Hollandia büszkesége. A 16. század óta a tulipán nagyon népszerű virághagyma. A virághagyma-őrület csúcsán, a 17. században néha 4000 guldent is fizettek egy-egy különlegesebb tulipánhagymáért. A tulipánok ma is népszerűek, és nem véletlenül! A tulipánok színe és formája gyönyörű, és nagyszerű díszítőértékkel ruházza fel kertjét, teraszát vagy erkélyét. A Tulipán (Tulipa) 'Red Spider' a liliomvirágú tulipánok legjellegzetesebb fajtái közé tartozik. Szzirmainak hegyes csúcsa kifejezetten kecses látványt nyújt. A virágkelyhek fenséges formáját gyönyörűen kiemeli a mélyvörös szín, amely a sziromcsúcsokon egy csipetnyi zölddel egészül ki. A vastag bimbók, amelyeket enyhén viaszos levelek vesznek körül, elvarázsolják majd buja szépségükkel.

Ezeket a virághagymákat ősszel ültesse el. Ültetési idejük szeptembertől decemberig terjedhet, még jó időben az első fagy beállta előtt. Jól fellazított talajba ültesse a virághagymákat a csúcsukkal felfelé. Ültetéskor tartson távolságot a virághagymák között. Az ültetési távolság legyen a hagyma szélességének kétszerese. Az ültetési mélység legyen a hagyma magasságának kétszerese. Ültesse a hagymákat világos helyre. A tavasszal virágzó virághagymákat az ültetést követően azonnal öntözze meg. Ezzel ösztönözheti őket a gyorsabb gyökeresedésre. Minél korábban képződnek gyökerei, annál jobban ellenáll a virághagyma a hidegnek és a fagynak. A cserepes virághagymáknak az ültetést követő időszakban is folyamatosan szükségük van vízre, mivel a cserépben lévő talaj gyorsabban kiszárad. Az ültetést követően tartsa nedvesen a kertben vagy a cserepekben/ültetőkben lévő talajt.
Kategória: Virághagymák
Fagytűrő növények: Igen
Latin név: Liliaceae Tulipa Red Spider
mérgező: Igen
Növekedés magassága: 50 cm
Öntözés gyakorisága: 1x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szín: zöld, piros
Téliállósági zónák: zóna 7: -12.2 és -17.8°C között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: virághagymák vagy gumók
Virághagyma átmérője: 12 - 13 cm
Virágzási hónap: március - május

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: