Vadkakaó, 60cm

Nincs értékelés

A Vadkakaó, avagy Pachira Aquatica, más néven pénzfa vagy pénznövény egy könnyen kezelhető szobanövény. Mivel a Vadkakaó a szárában tárolja a vizet, a földjének ki kell száradnia, mielőtt újra megöntözné. A Vadkakaó nem szereti a közvetlen napfényt. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
12 690 Ft
Vadkakaó, 60cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Vadkakaó, avagy Pachira Aquatica, más néven pénzfa vagy pénznövény egy könnyen kezelhető szobanövény. A Vadkakaó egy nagyon erős mocsári növény, amely Kelet-Brazília, Panama és Costa Rica mocsaraiból származik. A Vadkakaó a mályvafélék (Malvaceae) családjába tartozik. A Pachira Aquatica a "pénzfa" becenevet kapta, mivel a keleti hagyományban az anyagi jólétet és a boldogságot szimbolizálja. Kelet-Ázsiában ezt a növényt olyan elemnek tekintik, amely a Feng Shui tanításai szerint jólétet és boldogságot hoz az otthonába. Az ágain látható öt levél a Feng Shui 5 alapelemét szimbolizálja: fém, fa, víz, tűz és föld. Ideális ajándék születésnapra, lakásavatóra vagy esküvőre, de önmagát is meglepheti vele!

A Vadkakaó gondozása:


A Pachira könnyen kezelhető, de a gondozása kicsit más, mint más zöld növényeké. A növény jobban szereti, ha háromhetente egyszer jobban megöntözik, mintha hetente kapna kevés vizet. Mivel a Vadkakaó a szárában tárolja a vizet, a földjének ki kell száradnia, mielőtt újra megöntözné.
A Vadkakaó a világos, de akár egy meglehetősen sötét helyen is elhelyezhető, nem szereti azonban a közvetlen napfényt.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Átültetés: 2 évente
Latin név: Pachira Aquatica
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: kevés, 1x 3 hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 50 - 60 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: