Vadmajoránna (Szurokfű), Rozmaring, Kakukkfű

Nincs értékelés

Ágyásszegély csomag fűszernövényekkel (napos, félárnyékos helyre) BIO termesztésű növényekkel. Tartalma: 2x BIO Vadmajoránna 2x BIO Rozmaring 2x BIO Kakukkfű

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
3.5.2024
Szállítási lehetőségek
29 990 Ft
Vadmajoránna (Szurokfű), Rozmaring, Kakukkfű
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Ágyásszegély csomag fűszernövényekkel (napos, félárnyékos helyre) Tartalma: 2x BIO Vadmajoránna 2x BIO Rozmaring 2x BIO Kakukkfű Ezeket a növényeket a brabanti Kwekerij Verhoeven biogazdálkodás termeszti. Casper és Marion Verhoeven szabadföldön és nyitott üvegházakban termesztenek növényeket vegyszeres növényvédő szerektől és műtrágyától mentesen. A termesztőedényben optimális talajéletet biztosítanak, így Ön nagyon erős, egészséges gyökerekkel rendelkező növényt vehet kézbe. Az így fejlődő növény könnyebben gyökeret ereszt a kertben vagy egy cserépben.

A Vadmajora (Origanum Vulgare) napos helyet igényel a kertben. Enélkül ennek a fűszernövénynek nem lesz íze. Olyan helyre tegye ezt a növényt, ahol a víz jól le tud folyni alóla. A Vadmajoránna nem igényel sok vizet. Legfeljebb hetente egyszer adjon neki egy kis vizet, és utána hagyja kiszáradni. Tavasszal a növényt a földtől kb. 5 cm-re metssze vissza.

A többi fűszernövényhez hasonlóan a Kakukkfű (Thymus Vulgaris) is sok napfényt és kevés vízet igényel. Hagyja tehát szépen kiszáradni. A Kakukkfű júniusban és júliusban virágzik apró lila virágaival. Betakarításkor teljes ágakat vagy csak a puha, kb. 5 cm-es növénycsúcsokat távolítsa el. Kora tavasszal ezt a növényt a föld felett kb. 5 cm-re metssze vissza.

A Rozmaring (Rosmarinus Officinalis) a napot, a napot, és még egyszer a napot kedveli! A Rozmaringnak nincs szüksége sok vízre; lehetőleg a kert egy száraz pontján ültesse el, ahol a víz jól le tud folyni alóla. Ez a növény májustól augusztusig virágzik apró kék virágaival. Virágzás előtt metssze meg a növényt, távolítsa el túlburjánzott ágakat. Ez kordában tartja majd a növényt és elősegíti a növekedését.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: BIO növények
Állatbarát: Igen
Fagytűrő: Igen
Fagytűrő növények: Igen
Fenntarthatóan termesztett: Igen
Levegőtisztító: Igen
Méhbarát: Igen
Öntözés gyakorisága: keveset, 2 hetente egyszer
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 25 - 35 cm
Szín: kék, lila, bíbor, pink
Téliállósági zónák: zóna 6: -17.8 és -23.3°C között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedény
Ültetőedény mérete: 11 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: