Vadszeder, 55cm

Nincs értékelés

A Vadszeder tele van ásványi anyagokkal és rendkívül édes az íze. Az, hogy a bokron nincsenek tüskék, nem befolyásolja gyümölcseinek ízét, de tüskék nélkül ez a cserje sokkal inkább gyerekbiztos.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
6 990 Ft
Vadszeder, 55cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Ízletes, 100%-ban ökológiai termesztésű gyümölcs. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során kizárólag növényi és állati eredetű anyagokat használtak fel. Az edény és a címke újrahasznosított műanyagból készült, ezért tiszta megoldást jelent a környezet számára.

Származási hely és termékinformáció:


A Vadszeder ( Rubus Fruticosus 'Black Satin') egy erőteljesen növekvő, tövis nélküli fekete szeder fajta. Ez a cserje sötétzöld, ovális, fűrészes leveleket hoz. Hosszú a szüreti ideje, és nagy, fényes, lédús gyümölcsöt terem. A Vadszeder gyümölcse először zöldre, majd pirosra színeződik, végül pedig gyönyörű sötétlila-fekete színt vesz fel. A Vadszeder tele van ásványi anyagokkal és rendkívül édes az íze. Az, hogy a bokron nincsenek tüskék, nem befolyásolja gyümölcseinek ízét, de tüskék nélkül ez a cserje sokkal inkább gyerekbiztos. A Vadszeder rózsaszínű virágai nagyon feltűnőek. A virágokat méhek és poszméhek porozzák be, így csak egy növényre lesz szüksége a terméshez. Ennek ellenére persze jobb, ha több Vadszedret ültet. Választhat például különböző fajtákat egymás mellé. A növényeket egymástól 1,5-3 méterre ültesse el. Ezek a növények jól bírják az árnyékot, de napos, védett helyen még több termést hoznak. Tavasszal kösse le a vastag ágakat, mert ezek adják a legjobb gyümölcsöket. Vágjon vissza mindent ezen a növényen, ami túllóg vagy túlburjánzik. Használjon falat vagy kerítést az ágak vezetésére, és rögzítse a Vadszeder ágait drótokkal. A drótok akár két oszlop közé is kifeszíthetőek. A Vadszeder az előző évben képződött szárakon terem. Tavasszal és ősszel is rendszeresen metszeni kell. A szüret után a gyümölcsöt hozó ágakat teljesen metssze vissza. A rendszeres metszés megakadályozza a betegségek terjedését is.
Kategória: Gyümölcstermők
Fagytűrő növények: Igen
Fenntarthatóan termesztett: Igen
Latin név: Rubus Fruticosus 'Black Satin'
Megjegyzés: Tasty Green
Méhbarát: Igen
Növekedés magassága: 200 cm
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 45 - 55 cm
Szüretelés hónapja: július - szeptember
Támaszt igényel: Igen
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 13 cm
Virágzási hónap: május - július

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: