Zebralevél, 70cm

Nincs értékelés

Erős, egyedülálló és szó szerint lélegzetelállító: A Zebralevél (Calathea Rufibarba 'Blue Grass'), más néven bársonyos zebralevél vagy nyílgyökér gyönyörű leveleivel igényes kiegészítője a belső térnek. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
14 650 Ft
Zebralevél, 70cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Erős, egyedülálló és szó szerint lélegzetelállító: A Zebralevél (Calathea Rufibarba 'Blue Grass'), más néven bársonyos zebralevél vagy nyílgyökér gyönyörű leveleivel igényes kiegészítője a belső térnek.

Származási hely és termékinformáció:


A Zebralevél a dél-amerikai Amazonas vidékének dzsungeleiből származik. Ez a népszerű szobanövény különböző formákban és méretekben kapható. Nézze meg alaposan a leveleket, van köztük hullámos, bordázott, kerekded, hegyes vagy ovális, és a legszebb minták díszítik őket. Ráadásul a Zebralevél-nek van még egy különleges tulajdonsága: követi a természet ritmusát. Amint a reggeli fény belép a szobába, a Zebralevél gyönyörű levelei szétterülnek, hogy felfogják a fényt, este pedig ismét összecsukódnak. Pszt...hallja a levélsusogást?


A Zebralevél gondozása:


A Zebralevél kedveli a sok fényt, de nem az erős napsütést. Az ideális hőmérséklet 15 - 23 ºC. Tartsa nedvesen, a virágföldje nem száradhat ki. Havonta kétszer permetezze meg vízzel. Este a Zebralevél bezárja a leveleit. Bármely helyiségben elhelyezhető. Kerülje a huzatos helyiségeket.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Zebralevél
Átültetés: 2 évente
Latin név: Calathea Rufibarba 'Blue Grass'
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 60 - 70 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: